Seed Capital har fundet ny ledende partner

Christian Brøndum, der er kendt fra det danske it-miljø, erstatter ifølge Børsen Ulla Brockenhuus-Schack som ledende partner i venturefonden Seed Capital.
Seed Capital hyrede tidligere i år et rekrutteringsselskab til at fonde afløseren for Ulla Brockenhuus-Schack. | Foto: SeedCapital
Seed Capital hyrede tidligere i år et rekrutteringsselskab til at fonde afløseren for Ulla Brockenhuus-Schack. | Foto: SeedCapital

Afløseren for ledende partner og medstifter af venturefonden Seed Capital, Ulla Brockenhuus-Schack, er nu fundet, og det bliver Christian Brøndum, skriver Børsen.

Christian Brøndum er tidligere adm. direktør og medejer af it-selskabet Planday, et abonnementsbaseret vagtplanlægningsprogram målrettet mindre virksomheder, som i 2021 blev solgt for 1,4 mia. kr. til new zealandske Xero Limited.

Ifølge avisen bliver det et glidende generationsskifte, hvor Christian Brøndum officielt begynder den 1. juni 2023, men først tiltræder som ledende partner 1. juni 2024, i forbindelse med at en ny fond, Seed Capitals femte, etableres.

Seed Capital hyrede tidligere i år det internationale rekrutteringsselskab Russell Reynolds Associates i bestræbelserne på at finde Ulla Brockenhuus-Schacks afløser.

Blandt de selskaber, hun i regi af Seed Capital har været involveret i, er Trustpilot, som er bygget op om kundeanmeldelser, vinappen Vivino, banken Lunar samt Endomondo, en motionsapp, der i 2015 blev solgt for godt en halv mia. kr. til amerikanske Under Armour.

Sidste år afsluttede Seed Capital kapitalrejsningen i to fonde, overlæggerfonden Seed Capital III Growth og Seed Capital IV.

Sidstnævnte med tilsagn på lidt over en mia. kr. fra en investorkreds som bl.a. inkluderer de to seneste fonde i Dansk Vækstkapital, Vækstfonden, Chr. Augustinus Fabrikker og DanBans Seed Capital-feeder-fond.

Ulla Brockenhuus-Schack forbereder sin egen exit

Seed Capital skyder tocifret millionbeløb i dansk CO2-platform

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også