KapitalWatch

Novo-pengetank øger sats på fransk-amerikansk biotekselskab

Novo Holdings' arm for større virksomhedsinvesteringer, Novo Ventures, er med i en 80 mio. dollar stor kapitalrejsning, som biotekfirmaet Amolyt Pharma er lykkedes med at lande til at udvikle videre på selskabets pipeline af midler mod endokrine sygdomme.

Nov Ventures øger sit sats på biotekfirmaet Amolyt Pharma, som det danske investeringsselskab første gang skød penge i tilbage i juli 2019. | Foto: Novo Holdings / PR

Den stenrige pengetank Novo Holdings satser nu yderligere på biotekfirmaet Amolyt Pharma, som det danske investeringsselskab første gang skød penge i tilbage i juli 2019 i en serie a-finansieringsrunde.

Det skete dengang med en 75 mio. dollar (476 mio. kr.) stor investering ført an af LSP, og i et syndikat med Kurma Partners, Orbimed, Pontifax, Partners Innovation Fund og Innobio 2.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Techvirksomheden Usertribe vil rejse 190 mio. inden årets udgang

Virksomheden Usertribe, der laver kundeanalyser via ansigtsgenkendelse og kunstig intelligens, vil rejse 190 mio. kroner inden årets udgang. Pengene skal bruges til at fordoble antallet af ansatte og opkøbe konkurrenterne. Men en børsnotering er ikke en mulighed.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)