KapitalWatch

Medie: Better Collective-stiftere skyder 100 mio. i venturefond

Ny venturefond vil over de næste fire år investere i en række nordiske startups, skriver Børsen.

Stifterne af Better Collective, Christian Kirk Rasmussen (th.) og Jesper Søgaard. | Foto: Better Collective / PR

Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen, som står bag bettingselskabet Better Collective, skyder 100 mio. kr. i en ny venturefond, der over de næste fire år skal investere i en række nordiske startups. Det skriver Børsen.

Venturefonden bliver oprettet i regi af Bumble Ventures, som Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen investerede i for to år siden, og som nu skifter navn til Dreamcraft Ventures.

Det er planen, at den nye fond over de næste fire år skal investere i 15-20 nye iværksættervirksomheder på tværs af Norden.

"Vi tror rigtig meget på det, vi har gang i med Bumble Ventures. Det er ligeledes gået rigtig godt for os i Better Collective, så det er en mulighed for at give tilbage og støtte op om startups," siger Jesper Søgaard til Børsen.

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)