KapitalWatch

Ejendomsinvestor rejser en mia. kr. i grøn venturefond

Med bl.a. Novo Holdings og Chr. Augustinus Fabrikker i ryggen har bestyrelsesformand i ejendomsselskabet NREP, Mikkel Bülow-Lehnsby, etableret ny grøn venturefond.

Bestyrelsesformand i ejendomsselskabet NREP, Mikkel Bülow-Lehnsby, er initiativtager til en ny milliardfond, der skal gøre storbyerne grønne. | Foto: PR / NREP

Den danske ejendomsinvestor Mikkel Bülow-Lehnsby vil sætte turbo på udviklingen af nye teknologier til fremtidens CO-neutrale storbyer. Som initiativtager til den nye grønne venturefond 2150 har han og ejendomsselskabet NREP derfor rejst næsten 1 mia. kr. til at jagte de løsninger, som kan omstille en fodslæbende og traditionsbunden ejendomsbranche.

NREP, hvor Mikkel Bülow-Lehnsby er medstifter og bestyrelsesformand, har de senere år vist vejen med nye bæredygtige pionerbyggerier, men for at få de grønne løsninger bredt ud til hele byggesektoren, kræver det ifølge Mikkel Bülow-Lehnsby nye skalerbare teknologier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Techvirksomheden Usertribe vil rejse 190 mio. inden årets udgang

Virksomheden Usertribe, der laver kundeanalyser via ansigtsgenkendelse og kunstig intelligens, vil rejse 190 mio. kroner inden årets udgang. Pengene skal bruges til at fordoble antallet af ansatte og opkøbe konkurrenterne. Men en børsnotering er ikke en mulighed.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)