KapitalWatch

Fynsk robotselskab skal finde nye penge for at fortsætte driften

Der skal nye penge til for at kunne fortsætte udviklingen af robotselskabet Odico, som har været hårdt ramt af coronakrisen. Direktøren er optimistisk og understreger, at selskabet "overhovedet ikke" er lukningstruet.

Adm. direktør Anders Bundsgaard. | Foto: Odico/PR

Der er brug for nye penge for at drive det fynske robotselskab Odico videre. Det fremgår af selskabets seneste regnskab, der netop er blevet offentliggjort.

"Den likviditet, der søges er nødvendig for at kunne finansiere driften og de nødvendige investeringer i de førstkommende år," bemærker revisoren i regnskabet, der dækker et forskudt regnskabsår med afslutning 20. juni.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)