KapitalWatch

Sunstone træder ud af bestyrelsen i Galecto efter børsnotering

Life Science-fonden Sunstone Capital er ikke længere repræsenteret i bestyrelsen hos biotekselskabet Galecto Biotech, efter at det dansk-svenske selskab i sidste uge gik på børsen i New York. Sunstone forbliver dog aktionær i Galecto, der med noteringen står til at få op til 622 mio. kr.

Søren Lemonius, ledende partner i Sunstone | Foto: Sunstone / PR

Ledende partner i Sunstone, Søren Lemonius, vil ikke længere sidde med ved bestyrelsesmøderne i det dansk-svenske biotekfirma Galecto Biotech, der torsdag gik på Nasdaq-børsen i New York og hentede et trecifret millionbeløb.

Venturefonden investerede første gang i Galecto Biotech, der har Dansk Bioteks formand Hans Schambye som adm. direktør og medstifter, tilbage i 2012, hvor Sunstone ved samme lejlighed fik en plads i bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)