KapitalWatch

Volpi Capital køber Boyum IT Solutions

Private equity investoren overtager selskabet fra Gro Capital og Mikael Boyum, der har valgt at sælge Boyum IT Solutions efter fire års delejerskab.

Foto: Colourbox

Selskabet bag softwareløsninger inden for produktion, logistik og brugervenlighed i SAP Business One-økosystemet kommer på nye hænder, efter ejerne Gro Capital og Mikael Boyum har indgået aftale om at sælge virksomheden til private equity investoren Volpi Capital. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Kapitalfonden Gro Capital og Mikael Boyum har drevet Boyum IT Solutions i et delejerskab gennem de seneste fire år, hvor selskabet siden 2016 har fodoblet omsætning og udvidet organisationen til at tælle syv kontorer omkring i verden. Boyum leverer  softwareløsninger til mere end 8.500 SMV-kunder i 110 lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)