KapitalWatch

Sunstone sælger 30 pct. af aktiepost i svensk kræftselskab

Venturefonden Sunstone har reduceret kraftigt i sin ejerandel af svenske Cantargia, der udvikler lægemidler mod kræft.

Foto: Colourbox

Godt syv år efter have foretaget den første investering i det svenske biotekselskab Cantargia, har venturefonden Sunstone nu frasolgt en knap tredjedel af dens aktier i virksomheden.

Det oplyser Cantargia i en børsmeddelelse.

Køberen til de i alt 1,5 mio. aktier, der ved onsdagens lukkekurs havde en markedsværdi af 64,5 mio. kr., er en unavngiven institutionel investor, der allerede er blandt de store investorer i Cantargia, oplyser virksomheden.

Sunstone var før frasalget den 5. største investor i Cantargia med en ejerandel på 5,2 pct. af virksomheden. Efter frasalget af 1,5 mio. aktier ejer venturefonden nu godt 3,5 mio. aktier i selskabet, hvis hovedaktiv er antistoffet CAN04, der er en immunterapi rettet mod molekylet IL1RAP, som er tilstede i en række cancersygdomme.

Ifølge Cantargia sker Sunstones frasalg af strategiske årsager.

Sunstone har været blandt medejerne af Cantargia siden 2013, hvor venturefonden skød fire mio. svenske kroner i selskabet,

 

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch