KapitalWatch

Tilsyn retter kritik af Innovationsfonden

Innovationsfonden får i en afgørelse fra styrelse kritik for bl.a. bonus- og fastholdelsesaftaler. Nuværende ledelse i fonden tager afstand.

Foto: Thomas Borberg

Den statslige investeringsfond, Innovationsfonden, er under kritik for den måde, som fonden har lønnet en række ledende medarbejdere på herunder en tidligere direktør. Det skriver Finans.

Kritikken kommer fra Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte, der fører tilsyn med fonden, der ifølge en afgørelse beskriver, at fonden ikke har udvist tilstrækkelig økonomisk ansvarlighed i forbindelse med flere aftaler om bl.a. resultatløn og fastholdelsesaftaler. Derudover kritiseres fonden for manglende dokumentation og gennemsigtighed i aftalerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)