KapitalWatch

Fodboldklub jagter 150 mio. kr. til nyt stadion tegnet af Aarstiderne

Fodboldklubben Kolding IF vil have et nyt stadion med plads til 10.000 tilskuere og mulighed for eksempelvis koncerter. Det har Aarstiderne Arkitekter tegnet til dem. Nu mangler den endelige finansiering på 150 mio. kr. og en lokalplan. Ifølge formand er der "god dialog med kommunen."

Aarstiderne Arkitekters bud på et nyt stadion til Kolding IF giver plads til 10.000 tilskuere, hvoraf 2400 er siddepladser. | Foto: Aarstiderne Arkitekter

Fodboldklubben Kolding IF jagter 150 mio. kr., der skal finansiere et nyt stadion med plads til omtrent 10.000 tilskuere tegnet af Sweco-ejede Aarstiderne Arkitekter.

Det oplyser klubben, der spiller i landets næstbedste fodboldrække i en pressemeddelelse med en præsentation af projektet, der skal give Kolding et lukket stadion med fire tribuner og omkring 2400 siddepladser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)