KapitalWatch

Dansk tech-startup rejser millioner i ny investeringsrunde

En ny millioninvestering skal hjælpe dansk startup med at indtage det svenske og norske marked.

Foto: Ulobby/PR

Den danske tech-startup Ulobby henter et "større millionbeløb" i en ny investeringsrunde.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ulobby, som siden opstarten i 2016 har markeret sig på det nordiske govtech-marked, har skabt en platform, som er med til at professionalisere og kvalificere den politiske interessevaretagelse. Platformen bliver i dag brugt af både virksomheder, interesseorganisationer og NGO'er.

De nye midler er hentet fra eksisterende investorer, som blandt andet omfatter Capnova og Cullen International, og derudover træder Vækstfonden også ind i investorgruppen.

Ulobby oplyser ikke den eksakte størrelse på investeringen, men omtaler den som "et større millionbeløb".

"Til trods for den usikkerhed, vovid-19-situationen bragte med sig, formåede Ulobby at vokse i Q1 og Q2, og derfor har vi også oplevet positiv interesse fra investorer i både ind- og udland. I sidste ende besluttede vi at gå med Vækstfonden, da de har de kompetencer, vi har brug for, for at skalere virksomheden yderligere," siger Anders Kopp Jensen, CEO og medstifter af Ulobby, i meddelelsen.

De nye midler skal blandt andet bruges til at indtage Sverige og Norge.

"Vi har længe udforsket Norden og set en ekspansion i disse lande som et naturligt næste skridt for os, og samtidig har den indledende feedback har været yderst positiv," siger Anders Kopp Jensen.

"Det svenske lobby- og Public Affairs-marked er markant større end det danske, så der er helt klart vækstpotentiale for os. At vi allerede har fået svenske kunder, inden vi officielt indtræder på markedet, bekræfter potentialet, så lige nu er vi både ved at rekruttere samt på udkig efter partnere."

Ulobby har i dag 18 ansatte fordelt på kontorer i København og Bruxelles.

 

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch