KapitalWatch

Investorer har blikket skarpt rettet mod teknologi

Sundhed og ikke mindst teknologi og tech-aktier har investorernes helt store interesse, lyder det fra flere iagttagere.

Foto: Morten Nygaard Jørgensen/Tom Jersø

Tech-aktier hører til allerøverst på listen over investorernes lyst til at investere, viser en sammenligning, som Børsen har udarbejdet.

Kun overgået af sundhedsområdet med selskaber som Novo, så er tech-aktier voldsomt interessante for investorerne, der har blikket rettet mod selskaber som blandt andet de store amerikanske tech-virksomheder som Facebook, Intel og lignende.

44 pct. af de adspurgte investorer har tech-aktier i kikkerten og hos blandt andet Dansk Aktionærforening med direktør Mickael Bak i spidsen, ser man positivt på fremtidens muligheder for kursstigninger generelt på aktiemarkedet.

"Vi er ikke overraskede over, at vores medlemmer bevarer optimismen," siger han til avisen, men tilføjer dog, at man nu er i et marked, der rummer stor usikkerhed.

60 pct. af de adspurgte i undersøgelsen venter kurstigninger fremover.

 

 

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)