KapitalWatch

VR-selskab henter tocifret millioninvestering

Vækstfonden og North-East Venture skyder tocifret millionbeløb ind i Unity Studios, skriver Børsen.

Foto: Mogens Flindt

Unity Studios har landet en investering på mellem 15 og 20 mio. kr. fra Vækstfonden og North-East Venture i selskabets første investeringsrunde, skriver Børsen.

Unity Studios, der har fokus på virtual reality, udvikler virtuelle løsninger til erhvervslivet og har blandt andre selskabet som Grundfos, Maersk og Novo Nordisk på kundelisten.

"Vi har snakket om virtual reality i mange år. Men Unity Studios formår at bygge den vigtige bro til erhvervslivet, der også under denne sundhedskrise er blevet endnu mere tydelig," siger Jesper Lilledal, partner i VF Venture, som er Vækstfondens afdeling for direkte investeringer.

Unity Studios omsatte i 2019 for omkring 13 mio. kr., men selskabets direktør, Mads Troelsgaard, forventer, at omsætningen vil blive fordoblet i 2021 som følge af den nye investering.

 

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch