KapitalWatch

Københavnsk diabetesfirma scorer to vigtige godkendelser

Opstartsselskabet Hedia er blevet certificeret efter en særlig standard for medicinsk udstyr og har samtidigt fået godkendt sin insulinberegner i en højere CE-klasse. Ifølge den adm. direktør gør det selskabet mere attraktiv for investorer.

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix// Ida Marie Odgaard /STF

Iværksætterne bag appen Hedia, der ved hjælp af kunstig intelligens hjælper diabetikere med at tage den rette mængde insulin i hverdagen, kan svært få armene ned.

Forleden landede selskabet to vigtige godkendelser, der ifølge medstifter og adm. direktør, Peter Lucas, blandt andet vil bidrage til at gøre Hedia mere attraktiv for pengemænd på jagt efter en lukrativ investeringsmulighed.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)