KapitalWatch

Radioaktivt selskab henter frisk kapital til at forberede fase 3-studie

Med en kapitalrejsning hos både eksisterende og nye investorer har life science-virksomheden Medtrace udsat behovet for den helt store kapitalrejsningsrunde, omend adm. direktør Martin Stenfeldt stadig håber på at kunne få den på plads inden årets udgang.

Foto: Medtrace / PR

Efter i længere tid at have været på jagt efter en større kapitalrejsning til at finansiere et fase 3-forsøg i USA har iværksætterne hos Medtrace nu givet sig selv mere tid at løbe på.

For i stedet for at rejse de 8-10 mio. dollar, cirka 55-70 mio. kr., som selskabet egentlig sigter efter til fase 3-forsøget, har adm. direktør Martin Stenfeldt og hans kollegaer nu i stedet hentet 21 mio. kr. hos en række af de eksisterende investorer og tre nye, som betyder, at selskabet kan fortsætte forberedelserne til det kliniske forsøg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)