Lydfil sår tvivl om fyring af Peter Warnøe i venturefond

Onsdag sagde Lars Tvede, at han havde fyret Peter Warnøe som direktør i et af selskaberne i venturefonden Nordic Eye. Men en lydoptagelse fra et bestyrelsesmøde kan ikke bekræfte det billede, skriver Berlingske.
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

En lydoptagelse sår tvivl om, hvorvidt Peter Warnøe er blevet fyret i selskabet Nordic Eye Invest under venturefonden Nordic Eye, som det ellers tidligere er blevet beskrevet af Lars Tvede.

Berlingske er kommet i besiddelse af den 12 minutter lange optagelse fra et bestyrelsesmøde i Nordic Eye Invest, og her nævner ingen mødedeltagere noget om, at Peter Warnøe skulle fyres eller var blevet fyret.

I stedet bliver der på mødet talt om at ansætte en anden direktør i form af Søren Grønborg Thorsen til at tage sig af bl.a. bogholderi, men der er ikke tegn på, at han skal erstatte Peter Warnøe.

Lars Tvede har ingen kommentarer til oplysningerne, mens bestyrelsesformand Christian Scherfig fastholder, at Peter Warnøe er blevet fyret.

"Jeg kan i sagens natur ikke detaljeret offentliggøre drøftelserne fra eller perioden op til et bestyrelsesmøde, men må bare konstatere, at to ud af bestyrelsens tre medlemmer er af den opfattelse, at Peter Warnøe skal udskiftes med Søren Grønborg Thorsen," skriver han i en mail til Berlingske.

Lars Tvede og Peter Warnøe er mangeårige forretningspartnere, men er røget i totterne på hinanden efter et langstrakt forløb, der startede, da det kom frem, at Peter Warnøe havde taget ulovlige aktionærlån i sine egne selskaber.

Lars Tvede fyrer Peter Warnøe som direktør i venturefond

Peter Warnøe får ikke direktørpost i Nordic Eye tilbage 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også