KapitalWatch

Konsulenthus er på udkig efter ny ejer

Konsulenthuset Nine er gået på jagt efter en potentiel køber. Selskabet droppede senest salgsplanerne i 2017, men en ny rådgiver skal genoptage processen, skriver Insidebusiness.

Louise Sparf-Bruun stoppede for nylig som adm. direktør i Nine efter kort tid på posten. I front står nu de to stiftere Jacob Strange og Christian Hoffmann som adm. direktør og bestyrelsesformand. | Foto: Nine/PR

Konsulenthuset Nine er på udkig efter en køber af selskabet, skriver Insidebusiness.

Derfor har Nine hyret en rådgiver, der skal hjælpe med at afsøge markedet.

"Det er korrekt, at vi er begyndt at sondere terrænet for at se, om der er nogle spændende muligheder for os i markedet. Det er ikke en hemmelighed, men det er ikke noget, vi ønsker opmærksomhed omkring," siger adm. direktør Jacob Strange, der stiftede selskabet sammen med Christian Hoffmann i 2007, til Insidebusiness.

Selskabet, der leverer løsninger til det offentlige såvel som private virksomheder, har tidligere gået med planer om at finde en køber af forretningen i 2017, men dengang valgte Christian Hoffmann og Jacob Strange at fastholde ejerskabet.

 

Mere fra KapitalWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)