KapitalWatch

Konsulenthus er på udkig efter ny ejer

Konsulenthuset Nine er gået på jagt efter en potentiel køber. Selskabet droppede senest salgsplanerne i 2017, men en ny rådgiver skal genoptage processen, skriver Insidebusiness.

Louise Sparf-Bruun stoppede for nylig som adm. direktør i Nine efter kort tid på posten. I front står nu de to stiftere Jacob Strange og Christian Hoffmann som adm. direktør og bestyrelsesformand. | Foto: Nine/PR

Konsulenthuset Nine er på udkig efter en køber af selskabet, skriver Insidebusiness.

Derfor har Nine hyret en rådgiver, der skal hjælpe med at afsøge markedet.

"Det er korrekt, at vi er begyndt at sondere terrænet for at se, om der er nogle spændende muligheder for os i markedet. Det er ikke en hemmelighed, men det er ikke noget, vi ønsker opmærksomhed omkring," siger adm. direktør Jacob Strange, der stiftede selskabet sammen med Christian Hoffmann i 2007, til Insidebusiness.

Selskabet, der leverer løsninger til det offentlige såvel som private virksomheder, har tidligere gået med planer om at finde en køber af forretningen i 2017, men dengang valgte Christian Hoffmann og Jacob Strange at fastholde ejerskabet.

 

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch