KapitalWatch

Investeringsfond med 134 mio. øjner potentiale i dansk kraftcenter

Investeringsfonden Rockstart Agrifood har rykket sit hovedkontor til Danmark. Firmaet har rejst over 134 mio. kr., der skal bruges på startups inden for fødevarer og landbrug. Selv om fonden ikke kun investerer i danske virksomheder, er Danmark et kraftcenter for virksomheden. 

Medejer i Rockstart Agrifood Mark Durno (tv) og medstifter og adm. direktør i Rockstart, Rune Theill (th) | Foto: PR-foto Rockstart Agrifood

Når der skal brødfødes over 9 milliarder mennesker i 2050, kræver det, at startups inden for fødevarer og landbrug bryder med traditionel tankegang og nytænker brancherne. Det vurderer den hollandske investeringsfond Rockstart Agrifood, der har rykket sit hovedkontor til København i jagten på spirende virksomheder.

"Danmark har en enorm arv inden for både landbrug og gastronomi og er kendt for sin kvalitet og effektivitet. Vi har set, hvordan nordiske lande baner vejen for at udfordre og udvide tankegangen om, hvad kvalitet er. Derfor vil vi have en position i nordens kraftcenter for fødevarer og landbrug, hvilket er Danmark," siger medejer i Rockstart Agrifood Mark Durno til AgriWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch