KapitalWatch

Investeringsfond med 134 mio. øjner potentiale i dansk kraftcenter

Investeringsfonden Rockstart Agrifood har rykket sit hovedkontor til Danmark. Firmaet har rejst over 134 mio. kr., der skal bruges på startups inden for fødevarer og landbrug. Selv om fonden ikke kun investerer i danske virksomheder, er Danmark et kraftcenter for virksomheden. 

Medejer i Rockstart Agrifood Mark Durno (tv) og medstifter og adm. direktør i Rockstart, Rune Theill (th) | Foto: PR-foto Rockstart Agrifood

Når der skal brødfødes over 9 milliarder mennesker i 2050, kræver det, at startups inden for fødevarer og landbrug bryder med traditionel tankegang og nytænker brancherne. Det vurderer den hollandske investeringsfond Rockstart Agrifood, der har rykket sit hovedkontor til København i jagten på spirende virksomheder.

"Danmark har en enorm arv inden for både landbrug og gastronomi og er kendt for sin kvalitet og effektivitet. Vi har set, hvordan nordiske lande baner vejen for at udfordre og udvide tankegangen om, hvad kvalitet er. Derfor vil vi have en position i nordens kraftcenter for fødevarer og landbrug, hvilket er Danmark," siger medejer i Rockstart Agrifood Mark Durno til AgriWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)