KapitalWatch

Frisk tilgang til immunterapi har sikret Stipe 149 millioner kroner fra stærke investorer

Stipe Therapetics bevæger sig inden for så attraktivt et område af kræftimmunterapi, at det efter kun få års levetid har formået at tiltrække flere etablerede investorer. Arbejdet er så lovende, at Sunstone Capital har investeret i selskabet på et tidligere stadie end normalt.

Foto: Lundbeckfonden/PR

Stipe Therapeutics er stadig et meget ungt selskab – virksomheden har kun cirka tre år i bagagen og har stadig lang vej til klinikken – men alligevel har virksomheden nu formået at skrabe hele 20 mio. euro (cirka 149 mio. kr.) sammen fra en gruppe af fire prominente life science-investorer fra Danmark og Europa.

"Det her er noget vi arbejdet på længe, så det er fantastisk at se det belønnet med så stor en investering," siger Martin Roelsgaard Jakobsen, der er videnskabelig direktør i virksomheden, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)