KapitalWatch

Efter år med pengetørke: Nu flyder investeringerne til de danske iværksættere

Techbbq: I en årrække har danske startups haft så svært ved at skaffe kapital, at de har været tvunget til at flytte til udlandet. Men det billede har ændret sig, lød det fra Vækstfonden på konferencen Techbbq i København.

Techbbq i København. | Foto: PR

Der er sket et gennembrud i hele økosystemet for finansiering af startups i Danmark. Hvor danske iværksættere som Tradeshift og Zendesk for nogle år siden havde så svært ved at skaffe kapital, at de måtte flytte til udlandet, er billedet i dag langt mere positivt.

Denne nye melding kommer fra Vækstfonden, der på et pressemøde 18. september på tech-konferencen Techbbq i København løftede sløret for, at investeringer i danske startups for alvor har taget fart fra 2017 til 2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)