KapitalWatch

Iværksætter vil starte stille revolution i konfekture- og ægbranchen

Det nystartede selskab Glean er flødebolle for flødebolle ved at stable et vegansk slikselskab på benene og samtidig røre godt rundt i den bagerisektor, hvor ægindustrien i dag spiller en meget stor rolle.

Anja Bindesbøll har stiftet Glean - et vegansk konfektureselskab. | Foto: PR Glean.

Med Glean håber iværksætter Anja Bindesbøll på at skabe en større jordskredseffekt inden for konfektureforbruget og samtidig udvikle et vegansk alternativ til æg i bageri- og brødbranchen.

Det fortæller hun til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)