KapitalWatch

Iværksætter vil starte stille revolution i konfekture- og ægbranchen

Det nystartede selskab Glean er flødebolle for flødebolle ved at stable et vegansk slikselskab på benene og samtidig røre godt rundt i den bagerisektor, hvor ægindustrien i dag spiller en meget stor rolle.

Anja Bindesbøll har stiftet Glean - et vegansk konfektureselskab. | Foto: PR Glean.

Med Glean håber iværksætter Anja Bindesbøll på at skabe en større jordskredseffekt inden for konfektureforbruget og samtidig udvikle et vegansk alternativ til æg i bageri- og brødbranchen.

Det fortæller hun til FødevareWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch