Iværksætter vil starte stille revolution i konfekture- og ægbranchen

Det nystartede selskab Glean er flødebolle for flødebolle ved at stable et vegansk slikselskab på benene og samtidig røre godt rundt i den bagerisektor, hvor ægindustrien i dag spiller en meget stor rolle.
Anja Bindesbøll har stiftet Glean - et vegansk konfektureselskab. | Foto: PR Glean.
Anja Bindesbøll har stiftet Glean - et vegansk konfektureselskab. | Foto: PR Glean.

Med Glean håber iværksætter Anja Bindesbøll på at skabe en større jordskredseffekt inden for konfektureforbruget og samtidig udvikle et vegansk alternativ til æg i bageri- og brødbranchen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også