KapitalWatch

Milliardærfamilie bag Radiometer skyder 10 millioner kr. i medicofirma

Efterkommerne af Radiometer-rigmanden Johan Schrøder har øget ejerandelen af medicofirmaet Mequ. Med en transportabel blodvarmer gør selskabet klar til indtog i USA, hvor markedet kan vise sig større end først antaget.

Mequs blodvarmer-system består af en varmer, et batteri og en ledning. | Foto: PR / Mequ

En millionregn er netop faldet over det mindre, men fremadstormende danske medicoselskab Mequ, der holder til i biotekfællesskabet Cobis på Ole Maaløes Vej i København.

Og ligesom det var tilfældet et par år efter opstarten i 2011, er det familien Schrøder, som i 2004 blev hovedrige på salget af Radiometer til Danaher for 4 mia. kroner, der har kastet sin kærlighed og nogle af sine millioner på Mequ.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)