KapitalWatch

Soundboks fordobler igen omsætningen og får lån fra Vækstfonden

Højtalerne fra Soundboks sælger så godt, at omsætningen er fordoblet for fjerde år i træk. Vækstfonden giver iværksætterfirmaet lån til international ekspansion.

Festivalhøjtaler fra Soundboks. | Foto: PR

Siden starten i 2014, da Jesper Theil Thomsen, Hjalte Emilio Wieth og Christoffer Nyvold satte sig for at producere solide, højtspillende og alkoholsikrede højtalere, er det kun gået én vej - opad. Det gav i 2018 den danske startup en omsætning på den pæne side af 91 mio. kr. mod 42 mio. i 2017, skriver Børsen.

I de første fire regnskabsår er det lykkedes at fordoble omsætningen hvert år, og Soundboks beskæftiger nu over 50 ansatte og har kontorer i både Los Angeles og i København. Endnu har virksomheden dog ikke tjent penge, og i regnskabet for 2018 blev driftsunderskuddet på knap 550.000 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)