KapitalWatch

Juno-stiftere får købsoption på dansk-stiftet biotekselskab

Biotekselskabet Oscine Therapeutics, der udvikler celleterapier mod sygdomme i centralnervesystemet, har fået en markant investering fra et nyt superselskab stiftet af folkene bag Juno Therapeutics. Samtidig har man aftalt en købsoption efter fase 1-studier er overstået.

Halvandet år efter at have forladt Novo Seeds for at blive topchef for biotekselskabet Oscine Therapeutics har Christina Trojel-Hansen nu lukket en mulig milliardaftale med blandt andre folkene bag Juno Therapeutics. | Foto: /Ritzau Scanpix/Asger Ladefoged

Det er ikke mere end et halvandet år siden, at tidligere Novo Seeds-medarbejder Christina Trojel-Hansen overtog jobbet som adm. direktør for det nystiftede biotekselskab Oscine Therapeutics, der udvikler celleterapier mod sygdomme i centralnervesystemet.

Men nu har den unge direktør lukket en handel med nogle af de største navne på celleterapiområdet i biotekindustrien, som ifølge MedWatch' oplysninger har en potentiel milliardværdi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Vækstfonden købt ud af fynsk robotvirksomhed

Efter en årrække som medejer af fynske Effimat Storage Technology er Vækstfonden købt ud af ejerkredsen. I stedet overtager robotvirksomhedens hovedejer, Peter Mads Clausen fra Danfoss-familien, de fleste af Vækstfondens andele.

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch