KapitalWatch

Juno-stiftere får købsoption på dansk-stiftet biotekselskab

Biotekselskabet Oscine Therapeutics, der udvikler celleterapier mod sygdomme i centralnervesystemet, har fået en markant investering fra et nyt superselskab stiftet af folkene bag Juno Therapeutics. Samtidig har man aftalt en købsoption efter fase 1-studier er overstået.

Halvandet år efter at have forladt Novo Seeds for at blive topchef for biotekselskabet Oscine Therapeutics har Christina Trojel-Hansen nu lukket en mulig milliardaftale med blandt andre folkene bag Juno Therapeutics. | Foto: /Ritzau Scanpix/Asger Ladefoged

Det er ikke mere end et halvandet år siden, at tidligere Novo Seeds-medarbejder Christina Trojel-Hansen overtog jobbet som adm. direktør for det nystiftede biotekselskab Oscine Therapeutics, der udvikler celleterapier mod sygdomme i centralnervesystemet.

Men nu har den unge direktør lukket en handel med nogle af de største navne på celleterapiområdet i biotekindustrien, som ifølge MedWatch' oplysninger har en potentiel milliardværdi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)