KapitalWatch

Inprother får millionindsprøjtning og henter ny topchef fra Bavarian Nordic

Det danske biotekselskab Inprother får millioner i kassen fra Novo Nordisk Fonden og Innobooster og scorer ny topchef fra Bavarian Nordic. Men Inprother er fortsat på udkig efter potentielle partnere og investorer for at rejse 100 mio. kr. til kliniske studier af en ny kræftvaccine.

Foto: /Ritzau Scanpix/Reuters/Dylan Martinez

Det mindre danske firma Inprother er i fuld sving med at udvikle sig fra at være en ren forskningsvirksomhed til nu at leve livet som biotekselskab. I begyndelsen af året modtog Inprother et klap på ryggen på 10 mio. kr. fra Novo Nordisk Fonden samt 4 mio. kr. fra Innobooster, og de penge bruger virksomheden til at omstrukturere medarbejderne og til at sigte mod kliniske studier i 2021.

Medstifter og forhenværende adm. direktør Peter Johannes Holst arbejder nu videre i selskabet som forskningsdirektør, mens Inprother i stedet har hentet Mathias Kroll fra Bavarian Nordic ind som ny topchef.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)