KapitalWatch

Biotekbranchen er flyvende og nu gælder det om ikke at læne sig tilbage

Biotekselskabet Nuevolution er lige blevet solgt for 167 mio. dollar, og flere andre unge har modtaget trecifrede millionbeløb i investeringer. Men nu skal der bygges videre på bioteksucceserne. "Det er altafgørende, at vi nu ikke bare læner os tilbage og tror, at det hele kører," siger Christian Elling, ledende partner i Lundbeckfonden Emerge.

Christian Elling, ledende partner i Lundbeckfonden Emerge. | Foto: Lundbeckfonden

Den tunge dyne med negativitet og dårligdomme er forsvundet fra den danske biotekhimmel. Danmark står nu med en blomstrende industri, der ikke bare har ført til milliardsalg af flere virksomheder, men også til de største investeringsrunder i Norden inden for sektoren, hvor prominente fonde som Orbimed og Wellington er med, skriver Finans.dk.

Det kommer dog næppe til at stoppe her, for også i de senere faser af udviklingen øjner mange aktører flere muligheder for succes. Søren Møller, ledende partner i Novo Seeds, fortæller, at selskabet har en utroligt spændende pipeline af selskaber. Og han forventer, at en del af dem kommer til at rejse store investeringsbeløb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)