KapitalWatch

Børsaspirant løber tør for penge til januar – Novo-ejer klar med flere

Biotekselskabet Reapplix har udstedt aktier for 125 mio. kroner og optaget lån for godt 23 mio. kr., der senere kan konverteres til aktier. Det kan holde selskabet kørende året ud, og man jagter derfor ny kapital. Alle muligheder – herunder en børsnotering – er i spil, lyder det fra den adm. direktør.

Biotekselskabet Reapplix har til sine eksisterende investorer udstedt aktier for 125 mio. kroner og fra samme investorer optaget lån for godt 23 mio. kr. | Foto: Reapplix/PR

Det danske sårpleje- og diabetes-selskab Reapplix, der er stiftet af blandt andre opfinderen af Novo Nordisks insulinpen, og som i en rum tid har været en blandt flere brandvarme børskandidater i Danmark, lever på sine velvillige investorers nåde.

Selskabet med base i Birkerød nord for København har i det forgange regnskabsår således udstedt 1,8 mio. nye aktier svarende til 125 mio. kr. til selskabets eksisterende investorer, Seed Capital, Vækstfonden og Novo Seeds, der har udnyttet muligheden for at konvertere tidligere lån til aktier.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch