Shape Robotics har første handelsdag på Københavns hovedbørs på mandag

Vækstbørs: Optagelsen på hovedbørsen sker med en forventet årsomsætning på 145-155 mio. kr. 
Foto: Pr
Foto: Pr
Ar Marketwire og Nikolaj Harding

Shape Robotics, der gør sig inden for teknologi til uddannelsesbrug, har fået godkendt sin ansøgning om optagelse på Københavns hovedbørs, hvor aktien vil have første handelsdag på mandag.

Dermed flyttes alle aktier fra vækstbørsen First North, skriver Shape Robotics i en meddelelse torsdag middag.

”Med en dokumenteret effektiv vækststrategi går selskabet nu på hovedmarkedet for at invitere flere investorer med på ekspansionen i Europa og samtidigt understrege Shape Robotics høje compliance-niveau over for internationale kunder og gatekeepers,” skriver Shape Robotics.

Ifølge André Fehrn, adm. direktør i Shape Robotics, har den hidtidige rejse for selskabet været lærerig og spændende. 

”Som dansk, børsnoteret teknologivirksomhed er vi en sjælden fugl på det store verdensmarked, og vi har så at sige selv måtte lægge sporene foran os. Da vi fik vores gennembrud i det store rumænske marked og senere vores partnerskab med større tech-virksomheder og distributører i hus, kunne vi se at kunne bære en notering på hovedmarkedet,” siger André Fehrn i en pressemeddelelse. 

Optagelsen sker med en forventet årsomsætning på 145-155 mio. kr. og et positivt driftsresultat på 4-6 mio. kr.

”Den danske uddannelsesteknologikoncern har med deres to flagskibsprodukter, uddannelsesrobotten Fable og nøgleklare teknologilokaler, sat et solidt fodaftryk i Central- og Østeuropa og kontinuerligt leveret på de forventninger, som selskabet har sat markedet i udsigt,” skriver Shape Robotics.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også