KapitalWatch

Ejendomsselskab vil på børsen – udbyder aktier for 215 mio. kr.

Vækstbørs: Swiss Properties Invest vil efter planen lade sig notere på vækstbørsen First North i København allerede i den kommende måned. ”I tider med internationale kriser har Schweiz igennem århundreder været en sikker havn,” siger topchef.

"Af alle steder i hele verden er det schweiziske ejendomsmarked klart det bedste at være i," lyder det fra Keld Østergaard, adm. direktør i driftsselskabet Swiss Properties Invest AG. | Foto: PR

Mindre end et år efter sin etablering vil selskabet Swiss Properties Invest noteres på vækstbørsen Nasdaq First North Growth Market i København. Det skriver ejendoms- og udlejningsselskabet, der investerer i det schweiziske marked, i en pressemeddelelse.

Allerede i slutningen af indeværende måned, juni 2022, forventer selskabet at udbyde aktier for 215 mio. kr., mens første handelsdag forventes at blive i midten af juli. Aktuelt er selskabet registreret med en aktiekapital på 22,5 mio. kr., fremgår det af CVR.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch