KapitalWatch

Noter fra KapitalWatch: Movinn, Virogates, LD Fonde, Risma, Pentalock

OVERBLIK: KapitalWatch giver her et overblik over de seneste nyheder om regnskaber og investeringer fra danske virksomheder og investorer på vækstbørser og venture- og kapitalfondsmarkedet.

Lars Mayland Nielsen er ny direktør i LD Fonde. | Foto: Nationalbanken/PR

Fra vækstbørser:

● Boligudlejningsvirksomheden Movinn overtager 25 lejemål i Malmø og har nu i alt 35 i byen. Det gør virksomheden klar til et ”full scale launch” i det sydsvenske, lyder det i en børsmeddelelse. Movinns erklærede mål var at få mellem 30 og 40 lejemål i Malmø, og udmeldingen ændrer ikke ved guidance.

Virogates har valgt Patrik Dahlen som ny bestyrelsesformand. Dahlen er et velkendt navn i lifescience-sektoren og erstatter Lars Kongsbak på formandsposten — en post, Kongsbak har haft siden 2015. Han fortsætter dog i bestyrelsen. Det skriver MedWatch.

LD Fonde, der sidste år investerede i både Donkey Republic og Re-Match, har fået ny topchef. Ifølge FinansWatch er valget faldet på Lars Mayland Nielsen, der er hentet i Nationalbanken og nu kommer til at stå i spidsen for en organisation, som forvalter en formue på 50 mia. kr.

● Saas-virksomheden Risma øger sin årlige abonnementsindtægt (ARR) med 32 pct. i Q1 sammenlignet med samme kvartal sidste år. Det skriver selskabet i en børsmeddelelse og bekræfter i samme ombæring sine forventninger til 2022 som helhed. Her lægger guidance på en ARR mellem 25 og 28 mio. kr., svarende til en vækst på 63-83 pct. sammenlignet med 2021.


Øvrig investor- og selskabsnyt:

● Cykellås-udvikleren Pentalock har rejst 1,6 mio. euro, knap 12 mio. kr., i en runde med deltagelse af både nye og eksisterende investorer. Det skriver adm. direktør Emil Norup på Linkedin. Investorgruppen består primært af business angels. Blandt de eksisterende er serieinvestorerne Steen Ulf Jensen og Allan Sønderskov Darré.

● Business angels står også bag en investering i virksomheden Dealflow, der har rejst tre mio. kr. til videreudvikling af sin app, som skal gøre det hurtigere og nemmere for digitale influencere og indholdsskabere at få betaling for deres ydelser. Det skriver MediaWatch.

Noter fra KapitalWatch: Årets business angel, Relesys, Heartcore, Peter Korsholm

Noter fra KapitalWatch: Linkfire, Gubra, Donkey Republic

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch