KapitalWatch

Noter fra KapitalWatch: Fom, Dataproces, Shape, Intomics, Jeppe Rindom, Addpro

OVERBLIK: KapitalWatch giver her et overblik over de seneste nyheder om regnskaber og investeringer fra danske virksomheder og investorer på vækstbørser og venture- og kapitalfondsmarkedet.

Det amerikanske forskningsuniversitet Georgia Institute of Technology, også kendt som Georgia Tech, har placeret den største ordre ved Fom Technologies til dato. Her et udsnit af en af Foms maskiner | Foto: Fom Technologies / PR

Fra vækstbørser:

Fom Technologies har modtaget en ordre fra forskningsuniver-sitetet Georgia Tech på en maskine til batteriforskning. Ordren er næsten dobbelt så stor, som Foms hidtil største, og skal leveres næste år. Derfor ændrer den ikke ved årets guidance, men betyder, at Fom indleder guidance for 2023, fremgår det af en børsmeddel-else. I 2023 forventer Fom en omsætning i spændet 36-40 mio. kr. og driftsresultat på 2-4 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)