KapitalWatch

Rolf Kjærgaard: Derfor er der brug for en tredje milliardfond

Statens vækstfond har foreløbig fået tilsagn på 1,5 mia. kr. eller halvdelen af den samlede kapital på op mod tre mia. kr. i Dansk Vækstkapital III.  Og der er fortsat behov for en investeringsmodel med stor statsligt engagement, mener Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard.

Foto: Vækstfonden/PR

Selv om statens milliardstore investeringsfond Vækstfonden, som under coronakrisen har fået tilført yderligere milliarder til investeringer i vækstvirksomheder, med betydelig forsinkelse kun er nået halvvejs med at rejse op mod tre mia. kr. i Dansk Vækstkapital III, har modellen vist sit værd målt på værdiskabelse og afkast til investorerne.

Det fastslår Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard, der uanset en første closing på 1,5 mia. kr., hvoraf Vækstfonden bidrager med 750 mio. kr. i tilsagn, betegner det som en milepæl, og han føler sig overbevist om, at fonden når i mål.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Bruun & Hjejle får ny ledende partner

Karsten Kristoffersen stopper ved årsskiftet som ledende partner hos Bruun & Hjejle. M&A-advokat overtager som led i et generationsskifte, lyder det fra formanden, der påpeger, at udnævnelsen også har signalværdi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)