KapitalWatch

Iværksættere får kapital fra Innovationsfonden til at automatisere laboratoriearbejde

DTU-spinoutselskabet Reshape Biotech vil med en ny kapitalindsprøjtning fra Innovationsfonden udvikle en laboratorierobot, som kan gøre virksomheders opdagelse af nye lægemidler 10 gange hurtigere. Prominent investor i ejerkredsen - overvejer at hente venturekapital ind.

Holdet bag Reshape Biotech, der netop har fået 795.000 kr. af Innovationsfoonden til at udvikle en ny biotekrobot. Nummer to fra højre på bageste række er Carl-Emil Grøn, adm. direktør i Reshape Biotech. | Foto: Reshape Biotech / PR

Der er gode penge i at automatisere laboratorieopgaver for biotek- og medicinalvirksomheder, der udvikler nye lægemidler. Rigtig gode penge endda, og dem vil iværksætterne bag startup-virksomheden Reshape Biotech meget gerne nappe en ikke ubetydelig del af.

Til at hjælpe dem på vej har selskabet netop fået 795.000 kr. af Innovationsfonden, som har givet pengene via sin såkaldte Innobooster-ordning, der støtter virksomheder med udviklingsprojekter, som kan øge virksomheders konkurrenceevne og skabe vækst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Nordjysk forhandler af brugte scannere går på børsen

Scandinavian Medical Solutions køber og sælger brugte hospitalsscannere og vil nu rejse omkring 30 mio. kr. gennem en notering på den københavnske børs First North. Pengene skal udvide salgsteamet og øge lagerbeholdningen og gøre Aalborg-virksomheden til en afgørende spiller på verdensmarkedet for brugt billeddiagnostisk udstyr.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)