KapitalWatch

Iværksættere får kapital fra Innovationsfonden til at automatisere laboratoriearbejde

DTU-spinoutselskabet Reshape Biotech vil med en ny kapitalindsprøjtning fra Innovationsfonden udvikle en laboratorierobot, som kan gøre virksomheders opdagelse af nye lægemidler 10 gange hurtigere. Prominent investor i ejerkredsen - overvejer at hente venturekapital ind.

Holdet bag Reshape Biotech, der netop har fået 795.000 kr. af Innovationsfoonden til at udvikle en ny biotekrobot. Nummer to fra højre på bageste række er Carl-Emil Grøn, adm. direktør i Reshape Biotech. | Foto: Reshape Biotech / PR

Der er gode penge i at automatisere laboratorieopgaver for biotek- og medicinalvirksomheder, der udvikler nye lægemidler. Rigtig gode penge endda, og dem vil iværksætterne bag startup-virksomheden Reshape Biotech meget gerne nappe en ikke ubetydelig del af.

Til at hjælpe dem på vej har selskabet netop fået 795.000 kr. af Innovationsfonden, som har givet pengene via sin såkaldte Innobooster-ordning, der støtter virksomheder med udviklingsprojekter, som kan øge virksomheders konkurrenceevne og skabe vækst.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch