KapitalWatch

Dansk Vækstkapitals tredje milliardfond ramt af corona

Planen om at rejse mellem to og tre mia. kr. i en ny fond med pensionskasser og andre private investorer har vist sig at tage længere tid end forventet, erkender Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard.

Foto: PRVækstfonden

Tilbage i februar i år og umiddelbart inden smittespredningen fra Covid-19 begyndte at lukke Danmark og mange andre lande ned nikkede erhvervsminister Simon Kollerup (S) ja til, at Vækstfonden gennem Dansk Vækstkapital kunne indlede jagten på ny milliardkapital til sin tredje fond.

Men netop corona-udviklingen har forhalet etableringen af de nye fond med en målsætning om at rejse ca. 2,5 mia. kr. fra blandt andet pensionskasserne, erhvervsdrivende fonde og private investorer gennem eksempelvis bankerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Nordjysk forhandler af brugte scannere går på børsen

Scandinavian Medical Solutions køber og sælger brugte hospitalsscannere og vil nu rejse omkring 30 mio. kr. gennem en notering på den københavnske børs First North. Pengene skal udvide salgsteamet og øge lagerbeholdningen og gøre Aalborg-virksomheden til en afgørende spiller på verdensmarkedet for brugt billeddiagnostisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)