KapitalWatch

Biotekselskab fra Aarhus rejser millioner til fase 2-forsøg med potensmiddel - første patient rekrutteres snart

Biotekselskabet Initiator Pharma har fået en millionbevilling fra Innonvationsfonden til den videre udvikling af selskabets potentielle middel mod blandt andet erektil dysfunktion. Pengene kommer oveni de 7 mio. kr. Initiator fik i april ved at udstede nye aktier og warrants.

Claus Elsborg Olesen, adm. direktør i Initiator Pharma | Foto: PR / Initiator Pharma

Flere millioner er på vej til biotekselskabet Initiator Pharma, der vil bruge pengene til at gennemføre et kommende fase 2a-studie med et af selskabets kandidater, IP2018, der indtil nu har vist sig effektfuldt mod depression og impotens.

Det aarhusianske firma, som er børsnoteret i Stockholm, får 3,8 mio. kr. af Innovationsfonden til projektet, som lægges til de 7 mio. kr., Initiator hentede i foråret via en rettet emission og udstedelse af tegningsretter, der – hvis manøvren udnyttes til fulde - kan tilføre Initiator næsten 18 mio. danske kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)