KapitalWatch

Opstartsselskab satser på medvind fra Alzheimers-studie med Novo-middel

Danske Kariya Pharma rykker frem mod fase 1 med et middel mod Alzheimers sygdom, der udnytter nogle af de samme mekanismer, som Novos GLP-1-midler. Selskabet satser nu på at skabe ekstra interesse omkring projektet, efter en stor Alzheimers-konference, hvor netop GLP-1 har været i spotlyset. innovationsfonden har bidraget med kapital - men der skal mere til.

Foto: Francois Mori/AP/Ritzau Scanpix

For Kariya Pharmas Christian Hölscher har årets Alzheimers-konference CTAD været særligt spændende.

Konferencen inkluderede nemlig en milepæl inden for et af de områder, han har beskæftiget sig mest med, GLP-1-analogers effekt på Alzheimers. Nærmere bestemt resultater fra det såkaldte ELAD-studie, som tester Novo Nordisks GLP-1-analog liraglutid som en behandling for Alzheimers.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)