Medie: Alm. Brand bruger Danske Bank som partner i salgsproces

Skadesforsikringsselskabet Alm. Brand er gået i gang med en salgsproces af sin energiforretning, skriver Insideforsikring.
Alm. Brand er igang med at få solgt det forretningsben, der er specialiseret i blandt andet vindmøller. | Foto: Vattenfall
Alm. Brand er igang med at få solgt det forretningsben, der er specialiseret i blandt andet vindmøller. | Foto: Vattenfall

Da forsikringskoncernen Alm Brand købte forsikringsselskabet Codan, fulgte der en forretningsenhed med et specifikt fokus på energi og vind med i købet, som nu står overfor at blive solgt, skriver mediet Insideforsikring.

Ifølge Insideforsikrings oplysninger var de i sidste måned deadline for at modtage indikative bud på forretningsenheden, og forsikringsselskabet har ifølge mediet hyret Danske Bank til at stå for processen.

”Der er som bekendt sat en proces i gang med henblik på at belyse alternative scenarier for, hvordan Energi fremadrettet kan tilføre Alm. Brand Group størst værdi givet det vækstpotentiale, der er for forsikring af opførsel og drift af projekter inden for vedvarende energi. Som led i processen indgår naturligt både en vurdering af mulighederne for at beholde og videreudvikle forretningen og en afdækning af en eventuel interesse blandt potentielle købere,” skriver Alm. Brand i et svar til Insideforsikring. 

Det var i efteråret 2023, at Alm. Brand Group meddelte, at koncernen var gået i gang med en strategisk gennemgang af fremtiden for energiforretningen. I februar fortalte Rasmus Werner Nielsen, adm. direktør for Alm. Brand Group, at resultatet ikke behøver være et frasalg.

”Det betyder ikke nødvendigvis, at vi ønsker at sælge forretningen. Det betyder bare, at vi skal vurdere, hvilken strategi, der skal være på det her område fremadrettet, og hvilken strategi der giver størst værdi for Alm. Brand Group,” sagde han i februar til MarketWire.

(Denne artikel er leveret af vores søstersite FinansWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også