Tidligere Irma-direktør opgiver forsøg på at redde Irma

Ifølge Alfred Josefsen har Coop ikke ”ønsket at medvirke til Irmas overlevelse”, og derfor opgiver han at redde dagligvarekæden.
Alfred Josefsen var direktør i Irma fra 1999 til 2012. | Foto: Joachim Adrian
Alfred Josefsen var direktør i Irma fra 1999 til 2012. | Foto: Joachim Adrian

Dagligvarekoncernen Coop vil ifølge den tidligere Irma-direktør Alfred Josefsen ikke medvirke i hans forsøg på at redde Irma fra lukning, og derfor opgiver han ævred, skriver Berlingske på baggrund af en pressemeddelelse.

Ifølge Alfred Josefsen har han været i kontakt med ”mange mulige investorer”, som har været interesseret i at medvirke i en redning af Irma.

”Alle har selvfølgelig efterspurgt oplysninger om salgsprisen og omfanget af en eventuel handel. Nogle oplysninger, som jeg forgæves har anmodet Coops direktion om. Men desværre har Coop ikke ønsket at medvirke til Irmas overlevelse,” siger Alfred Josefsen ifølge Berlingske i meddelelsen.

Ifølge den tidligere Irma-direktør står Coop fast på beslutningen om at lukke Irma og har meddelt internt, at der ikke vil blive ændret på beslutningen.

Alfred Josefsen var direktør i Irma fra 1999 til 2012, hvor han forlod stillingen på grund af utilfredshed over, at Irma i højere grad skulle integreres i Coop.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie DetailWatch.)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også