KapitalWatch

Joe & The Juice forudser børsnotering efter stor ekspansion i Mellemøsten

Juicekæden har planer om 200-300 nye butikker i Mellemøsten over de næste ti år, hvilket kan bane vejen for en børsnotering

Foto: Jens Dresling / Ritzau Scanpix

Joe & The Juice har afsløret en ambitiøs tiårsplan i Mellemøsten, hvor brandet planlægger at drive 200-300 butikker over de næste ti år.

Det fortæller kædens adm. direktør, Thomas Nørøxe, i et interview med Bloomberg.

Ifølge direktøren er planen at begynde at åbne butikker i Qatar og Dubai i tredje kvartal af 2022 og yderligere butiksåbninger i Saudi-Arabien, Kuwait, Bahrain og Oman er planlagt inden udgangen af året.

Hvis de nye butikker er tiltstrækkeligt rentable, vil Joe & The Juice lancere en børsnotering inden for de næste fem år.

”Jeg kan sagtens se Joe & The Juice som et børsnoteret selskab, da vi leverer vækstrater, der slår branchens gennemsnit,” siger direktøren.

Joe & The Juice driver i øjeblikket omkring 300 butikker i Europa, USA og Asien og Stillehavsområdet og har både den svenske kapitalfond Valedo og amerikanske General Atlantic i ejerkredsen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch.)

Joe & The Juice-direktør ser børsnotering som oplagt mulighed

Juicekæde rejste trecifret millionbeløb: H&M-familien blandt investorerne

Joe & The Juice-stifters to selskaber fik store tab i 2020

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)