KapitalWatch

Bawat vil skaffe frisk kapital med notering på First North Premier

Vækstbørs: Med en notering på vækstbørsen vil Bawat sikre kapital til virksomhedens fortsatte udvikling. Bawat, der sælger systemer til behandling af skibes ballastvand, har flere prominente investorer i ejerkredsen.

Marcus P. Hummer, adm. direktør i Bawat | Foto: Bawat / PR

Danske Bawat, der sælger systemer til behandling af ballastvand i skibsfarten, vil noteres på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm, skriver virksomheden i en meddelelse.

Bawat forventer at kunne hente et bruttoprovenu på op til 100 mio. svenske kr., knap 72 mio. danske kr., gennem salget af nye aktier og warrants i forbindelse med børsnoteringen, som skal tjene til at "understøtte den globale kommercialisering af Bawats varme-baserede løsning til behandling af ballastvand" i shipping.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)