KapitalWatch

Medie: Rådgivere valgt til salg af Handelsbanken

De rådgivere, der skal håndtere salget af Handelsbankens danske afdeling, er nu fundet. Forude venter en nervepirrende salgsproces med flere potentielle bejlere.

Foto: Handelsbanken/PR

Handelsbanken har nu fundet de rådgivere, der skal hjælpe med at afhænde bankens danske afdeling. Det skriver erhvervsmediet InsideBusiness.

Valget er faldet på den amerikanske storbank Morgan Stanley og M&A-rådgiveren HCN Partners i Danmark. Derudover er Handelsbankens egne folk i Stockholm også hyret ind til processen.

Listen over potentielle købere tæller flere danske finansielle spillere, men der tegner sig allerede nu et billede af, hvem de mest sandsynlige købere er.

Danske Bank og Nordea har allerede trukket sig, og dermed er det Nykredit og Jyske Bank, der står tilbage i ringen – med Sydbank, Spar Nord og Ringkjøbing Landbobank som wild cards.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Partnere bag nyt M&A-selskab ville undgå udfasning 

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)