Revisionshus vil have M&A-ben

Revisionsfirmaet Beierholm vil blandt andet skrue op for rådgivningsydelserne i bestræbelserne på at løfte omsætningen frem mod 2026, lyder det fra topchef, der blandt andet ønsker sig et egentligt M&A-ben.
Søren V. Pedersen, adm. direktør i Beierholm, der er det revisionshus i Danmark, som håndterer flest årsrapporter. | Foto: Beierholm / PR
Søren V. Pedersen, adm. direktør i Beierholm, der er det revisionshus i Danmark, som håndterer flest årsrapporter. | Foto: Beierholm / PR

Revisionshuset Beierholm vil som led i en ny strategi skrue op for rådgivningsydelserne, og målsætningen er, at omsætningen skal vokse til 1,8 mia. kr. i 2026, skriver Insidebusiness.

"Vores rådgiverforretninger er under opbygning. Historisk har vores rådgivning været funderet i vores revisionsforretning, men vi kan se, at hvis vi vil tilbyde kunden nogle lidt mere komplekse ydelser, er vi nødt til at have nogle specialister. Vi mander derfor hårdt op på det lige nu," siger Søren V. Pedersen, adm. direktør i Beierholm, til mediet.

Rådgivningsydelser udgør i dag kun en mindre del af Beierholms forretning, der i høj grad er bygget op omkring klassiske revisionsydelser, hvor Beierholm er det revisionshus herhjemme med flest revisionskunder, ligesom opkøb af andre revisionsfirmaer også er en del af strategien.

Der er ifølge topchefen ikke en "masterplan" for, hvilke rådgivningsydelser de vil opbygge, men han siger til Insidebusiness, at de gerne vil have et M&A-ben at stå på, mens bæredygtighed og it-sikkerhed også er på blokken.

Der er i øjeblikket masser af arbejde at hente for rådgiverne på det lukrative marked for køb og salg af virksomheder, der buldrer afsted, ligesom klima, bæredygtighed og cybersikkerhed også stryger op ad dagsordenen i erhvervslivet.

Flere revisionsfirmaer – og især de største i form af Deloitte, EY, PWC og KPMG – har de senere år udvidet paletten af services, herunder også i forhold til juridisk rådgivning, hvor de står på spring for at tage en større bid af markedet.

Beierholm løftede i det forskudte regnskabsår 2020/21, der strækker sig fra 1. maj 2020 til 30. april 2021, omsætningen med 10 pct. til 1,16 mia. kr., viser selskabets årsrapport.

Tidligere i år hentede Beierholm, der har i alt 1450 ansatte, Lundgrens-partner Anders Oreby Hansen, der har speciale i skatteret, ind som partner.

(Denne artikel er leveret af vores søtersite AdvokatWatch)

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også