KapitalWatch

Oaklins M&A-rådgiver i ny virksomhedshandel

Oaklins Denmark var hyret som rådgiver for Axflow Holding, der netop har købt nordjyske System Cleaners.

Daniel Sand er ledende partner i Oaklins Denmark | Foto: PR

M&A-rådgiveren Oaklins Denmark var rådgiver for den svensk-ejede virksomhed Axflow Holdings netop gennemførte opkøb af Aalborg-virksomheden System Cleaners.

Det oplyser Oaklins i en meddelelse.

Axflow, der i Danmark har produktion i Smørum, ejes af den svenske Axel Johnson-koncern og er Europas største udbyder af flowtekniske komponenter til procesindustrien. Pumper, filtre, omrører, vakuumpumper, blæsere, kompressorer og ventiler

System Cleaners, der var ejet af stifter Peter Jessen og en række nordjyske investorer, leverer rengøringsløsninger til føde- og drikkevareindustrien. Virksomheden havde i 2021 et resultat på knap 17 mio. kr. og en egenkapital på cirka 50 mio. kr.

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch