KapitalWatch

Stor udenlandsk appetit på danske virksomheder

Fusioner og opkøb var i 2. kvartal 2021 i højt gear i Danmark, viser rapport fra EY. Partner i EY ser stor interesse fra udenlandske fonde, men de har især én sektor i kikkerten, når det kommer til opkøb af de mindre og mellemstore virksomheder, der præger dansk erhvervsliv. Dansk it-firma solgt til global fond for to uger siden er et godt eksempel.

Fusioner og opkøb er tilbage efter nedgang i 2020 | Foto: Colourbox

Usikkerheden forbundet med corona-pandemien har for alvor sluppet sit tag i markedet for fusioner og virksomhedshandler i Danmark i 1. halvår 2021.  I 2. kvartal blev der således annonceret 142 transaktioner med danske virksomheder, hvilket er fem handler mere end i 1. kvartal 2021 – men hele 84 handler mere end i 2. kvartal 2020.

Det viser en dugfrisk oversigt over transaktioner og tendenser i Danmark i 2. kvartal 2021 fra konsulentkoncernen EY Strategy and Transactions. Data i rapporten, skriver EY, "dækker alle transaktioner, der er annonceret og registreret i Mergermarket, hvor danske virksomheder har deltaget som enten opkøbsmål, køber eller sælger."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Bruun & Hjejle får ny ledende partner

Karsten Kristoffersen stopper ved årsskiftet som ledende partner hos Bruun & Hjejle. M&A-advokat overtager som led i et generationsskifte, lyder det fra formanden, der påpeger, at udnævnelsen også har signalværdi.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)