Nye tal bekræfter voldsom travlhed hos M&A-advokater

Beretninger om et sydende varmt marked for køb og salg af virksomheder bakkes nu op af tal fra analysehuset Mergermarket, viser oversigt, som Insidebusiness har lavet.
"Vi er aktivt ude og lede efter yderligere hænder, da vi med det nuværende aktivitetsniveau godt kan bruge endnu flere ressourcer," siger Christina Bruun Geertsen, M&A-partner hos Kromann Reumert, til Insidebusiness. | Foto: Peter Brinch
"Vi er aktivt ude og lede efter yderligere hænder, da vi med det nuværende aktivitetsniveau godt kan bruge endnu flere ressourcer," siger Christina Bruun Geertsen, M&A-partner hos Kromann Reumert, til Insidebusiness. | Foto: Peter Brinch

Virksomhederne bliver langet over disken i stor stil på det danske M&A-marked, viser oversigt, som Insidebusiness har lavet på baggrund af tal fra analysehuset Mergermarket.

Advokathuse som DLA Piper, Accura, Gorrissen Federspiel, Moalem Weitemeyer, Kromann Reumert, Plesner og Horten har alle næsten fordoblet antallet af lukkede handler fra første halvår 2020 til de første seks måneder i år, mens flere også har øget aktiviteten markant i forhold til samme periode i 2019, hvor corona stadig blot var en mexicansk øl.

Coronakrisen satte sidste forår en hidtil uset kæp i hjulet på transaktionsmarkedet, men markedet rettede sig op i andet halvår, og det momentum er fortsat ind i 2021.

Således berettede flere fremtrædende M&A-advokater for halvanden måned siden over for AdvokatWatch om et kogende M&A-marked, der ikke har været så varmt siden finanskrisen, hvilket betyder hård kamp om M&A-folkene.

"Vi kan sagtens bruge 10-15 stykker på grund af det marked, vi ser nu, og det marked vi kigger ind i," lød det blandt andet fra Accura-topchef Thomas Weincke.

Hos Kromann Reumert er man også på jagt efter flere M&A-advokater.

"Vi er aktivt ude og lede efter yderligere hænder, da vi med det nuværende aktivitetsniveau godt kan bruge endnu flere ressourcer. Men når alle har travlt, vrimler det ikke med kompetente, flytbare folk inden for M&A," siger Christina Bruun Geertsen, M&A-partner hos Kromann Reumert, til Insidebusiness.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie AdvokatWatch.

Advokater melder om kogende M&A-marked: Travleste siden finanskrisen

Fjerde kvartal ramte nye højder på M&A-marked – tordner videre i år 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også