Dansk cloudselskab vil noteres på dansk minibørs

Cloudselskabet Decideact vil noteres på minibørsen First North Growth Market og venter et bruttoprovenu på 7-18,5 mio. kr.
Flemming Videriksen er medstifter og adm. direktør i Decideact. | Foto: PRESSE
Flemming Videriksen er medstifter og adm. direktør i Decideact. | Foto: PRESSE
AF RITZAU FINANS

Danske Decideact, der udbyder cloud-løsninger, har søgt om optagelse til handel på den danske minibørs First North Growth Market.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Decideact har udbudt aktierne til en pris på 8,15 kr. per aktie, hvilket svarer til en før-værdiansættelse på 42 mio. kr.

Der vil maksimalt blive udbudt nye aktier for 18,5 mio. kr., hvoraf 36 pct. er forhåndstegnet inden tilbudsperioden åbner, skriver Decideact i meddelelsen. Hvis det ikke lykkes at finde investorer til minimum 855.428 aktier, vil noteringen ikke blive gennemført, fremgår det.

Selskabet venter et bruttoprovenu på 7–18,5 mio. kr.

Ingen af Decideacts nuværende aktionærer sælger aktier, og alle storaktionærer er underlagt en såkaldt lock-up periode, der løber mindst 12 måneder for 90 pct. af deres nuværende aktier.

Tilbudsperioden løber fra 26. november til 8. december og Decideact venter at kunne have første handelsdag den 16. december.

Decideact, der har hovedkontor i Nexø på Bornholm, udbyder løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af en strategi til en cloud-baseret løsning. Ifølge selskabet skal den digitale løsning til strategi-implementering hjælpe virksomheder med at komme i mål med deres strategier.

I løbet af de næste tre år ser selskabet et potentiale på mere end 500 kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland og hvis halvdelen af dem kommer i hus, vil det give en årlig abonnementsomsætning på 56,9 mio. kr. i 2023, fremgår det af meddelelsen.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også