KapitalWatch

Dansk cloudselskab vil noteres på dansk minibørs

Cloudselskabet Decideact vil noteres på minibørsen First North Growth Market og venter et bruttoprovenu på 7-18,5 mio. kr.

Flemming Videriksen er medstifter og adm. direktør i Decideact. | Foto: PRESSE

Danske Decideact, der udbyder cloud-løsninger, har søgt om optagelse til handel på den danske minibørs First North Growth Market.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Decideact har udbudt aktierne til en pris på 8,15 kr. per aktie, hvilket svarer til en før-værdiansættelse på 42 mio. kr.

Der vil maksimalt blive udbudt nye aktier for 18,5 mio. kr., hvoraf 36 pct. er forhåndstegnet inden tilbudsperioden åbner, skriver Decideact i meddelelsen. Hvis det ikke lykkes at finde investorer til minimum 855.428 aktier, vil noteringen ikke blive gennemført, fremgår det.

Selskabet venter et bruttoprovenu på 7–18,5 mio. kr.

Ingen af Decideacts nuværende aktionærer sælger aktier, og alle storaktionærer er underlagt en såkaldt lock-up periode, der løber mindst 12 måneder for 90 pct. af deres nuværende aktier.

Tilbudsperioden løber fra 26. november til 8. december og Decideact venter at kunne have første handelsdag den 16. december.

Decideact, der har hovedkontor i Nexø på Bornholm, udbyder løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af en strategi til en cloud-baseret løsning. Ifølge selskabet skal den digitale løsning til strategi-implementering hjælpe virksomheder med at komme i mål med deres strategier.

I løbet af de næste tre år ser selskabet et potentiale på mere end 500 kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland og hvis halvdelen af dem kommer i hus, vil det give en årlig abonnementsomsætning på 56,9 mio. kr. i 2023, fremgår det af meddelelsen.

 

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch