Medie: Polaris lurer på salg af forsikringsmægler

Flere købere har ifølge Insidebusiness meldt deres interesse, og Polaris har hyret den britiske rådgiver Houlihan Lokey.
Med topchef Lars Gundorph i spidsen og med penge fra kapitalfonden Polaris er North på to år vokset fra en omsætning på 0 kr. til mere end 235 mio. kr. | Foto: Pr / North
Med topchef Lars Gundorph i spidsen og med penge fra kapitalfonden Polaris er North på to år vokset fra en omsætning på 0 kr. til mere end 235 mio. kr. | Foto: Pr / North

Efter mindre end tre års ejerskab overvejer Polaris at sælge forsikringsmægleren North, som kapitalfonden skabte med den tidligere Willis-direktør Lars Gundorph. Det skriver Insidebusiness.

Ambitionen fra North og Polaris var fra starten at konsolidere den danske mæglerbranche, og med ti opkøb siden da har North holdt ord. Den aggressive opkøbsstrategi betyder, at North på bare få år indtager rollen som et af de større mæglerhuse i Danmark, skriver mediet.

Væksten har gjort mæglerhuset til et attraktivt opkøbsmål, og flere købere har ifølge Insidebusiness meldt deres interesse. Det har fået Polaris, der ejer over 50 procent af North, til at hyre den britiske rådgiver Houlihan Lokey.

Med topchef Lars Gundorph i spidsen og med penge fra kapitalfonden Polaris er North på to år vokset fra en omsætning på 0 kr. til mere end 235 mio. kr., efter at have gennemført de mange virksomhedsopkøb i Danmark. Og der er flere på vej, skrev FinansWatch tidligere i år. 

Før North arbejdede Lars Gundorph i 33 år for mæglerhuset WTW (tidligere Willis Towers Watson), hvor han var med til at bygge den danske forretning op fra et lille kontor i Amagerbrogade med fire medarbejdere til det største mæglerhus i landet med flere end 500 ansatte. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også