KapitalWatch

Familie sælger gartnervirksomhed til kapitalfond

Familien bag gartnervirksomheden Tolstrup i Fredericia har solgt majoriteten til Den Sociale Kapitalfond Invest. "Virksomheden har potentiale til langt mere," siger brødre.

"Tolstrup har skilt sig ud som en stærk, uafhængig spiller på et marked præget af konsolideringer med deres flotte resultater,"siger Lars Jannick Johansen, ledende partner i Den Sociale Kapitalfond Invest. | Foto: Den Sociale Kapitalfond / PR

Den Sociale Kapitalfond Invest har købt aktiemajoriteten i gartnervirksomheden Tolstrup ved Fredericia. Virksomheden har i dag 80-100 ansatte i højsæsonen og servicerer kommuner, forsyningsselskaber, boligforeninger og private virksomheder inden for grøn pleje og vintertjeneste primært i Jylland og på Fyn.

"Vi har gennem nogen tid analyseret mulighederne i gartnerbranchen, særligt inden for grøn pleje. Vi ser spændende muligheder for at kombinere services inden for bl.a. det voksende område for biodiversitet, med det at tage socialt ansvar bl.a. i samarbejdet med offentlige kunder."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch