KapitalWatch

Medie: Kapitalfond vil sælge Georg Jensen

Investcorp har hyret investeringsbank til at sælge den danske designvirksomhed Georg Jensen.

Foto: Valdemar Ren

Efter knap ti års ejerskab af Georg Jensen har kapitalfonden Investcorp hyret FIH Partners med henblik på salg af den danske designvirksomhed. Det skriver Inside Business.

"Investcorp er en kapitalfond og vil sælge virksomheden på et tidspunkt. Selv om det selvfølgelig giver bedre mening at gennemføre et salg efter at have skabt stærke resultater i virksomheden, kan jeg ikke kommentere, om der er konkrete planer i den retning," skriver topchef i Georg Jensen Mehul Tank i en mail til mediet.

Georg Jensen præsentere forleden en vækst i omsætningen på 20 procent og en indtjening før renter og afskrivninger på over 200 millioner kroner, men ifølge Inside Business kan det blive svært at møde ejernes priskrav på over to mia. kr. for virksomheden, der gennem en årrække har levet et turbulent liv.

Investcorp købte den traditionsrige designvirksomhed af Axcel i 2012 for 800 mio. kr., og siden har virksomheden, med en enkelt undtagelse, kæmpet med underskud hvert år.

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch