KapitalWatch

Polaris-ejet servicekoncern sælger fra for at betale af på gæld i millionklassen

Flere år med millionunderskud har fået servicekoncernen Alliance+ til at sælge sit datterselskab i Sverige. Kapitalen skal bruges til at nedbringe gæld, siger topchef i koncernen, som Kirk Kapital sidste år solgt sine aktier i tilbage til kapitalfonden Polaris.

Alliance+, der vedligeholder bygninger og driver personalekantiner, har tabt over 400 mio. kr. siden 2015 | Foto: Pexels

Den danske facility service-virksomhed Alliance+, som bl.a. konkurrerer med ISS, Coor og Forenede, har solgt sin forretning i Sverige og trækker sig dermed ud af det svenske marked.

Det sker, fordi virksomheden har kørt med tocifret millionunderskud de seneste år som følge af covid-19-pandemien, forklarer adm. direktør Anders Egehus KapitalWatchs søstermedie EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch